Pàgines

dimarts, 1 de novembre del 2011

Malson es una banda de rock punk de girona format als anys noranta per tres components (Ramon a la veu i guitarra, Rafel al baix i Pitus a la bateria) i que, a més de treure una maqueta autoeditada, vam fer concerts al llarg de tota la dècada per diferents llocs de les províncies de Girona i Barcelona, i alguna incursió també per Guipúscoa i Andorra.

L'estil del grup és simple, ràpid i molt sorollós, i pretenia ser una continuació del rock'n'roll més bàsic posat als nostres dies, amb totes les influències possibles i cap norma a seguir (ni d'estil, ni de mètode de treball).

Actualment el grup segueix en actiu, però fa anys que no fem concerts. A més en Pitus (bateria) està desaparegut, crec que viu a Andalusia, i la bateria ha passat a tocar-la en Rafel, que abans s'ocupava del baix. Ara tenim un baixista provisional i, si la vida ens ho permet, esperem algun dia poder tornar als escenaris a continuar el que vam deixar en punt mort. van gravar una maqueta l'any 94. Aqui us penjo la maqueta.
DESCARREGA LA MAQUETA DE MALSON

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada